WEDSTRIJD-verslagen

ONDERSTAAND DE WEDSTRIJDVERSLAGEN

Ijsselsteins judotoernooi

3 november 2019 streden 7 judoka`s van de Voltreffer mee op het Ijsselsteins judotoernooi.

Gerson v.d Hansz 2e plaats via TJU, Morensio Peiter en Faith Bakker via TJU 3e plaats. Gefeliciteerd.

Evy, Thijmen ,Quinten en Darci vielen niet in de prijzen.

1 December Frans Odijk Toernooi

Zondag 1 december werd het 2e deel van het Frans Odijk Judotoernooi gehouden. Voltreffer deed mee met 4 judoka`s

Sjoerd Uding behaalde een 2e plaats, 3e plaatsen werden behaald door Faith Bakker via TJU, Gerson v.d. Hansz via TJU enAmy Toonen. Kim jansen en Darci Schippers gingen strijdend ten onder.

8e Top Judo Toernooi Almere

23 november was het 8e top judo toernooi in Almere.

3 Judoka`s van de Voltreffer behaalden via TJU een eerste plaats.

Gerson , Faith en Ricardo gefeliciteerd met dit succes

Instaptoernooi

5 okt 2019

Oktober was het eerste instap van het nieuwe seizoen . 11 deelnemers van de Voltreffer hebben hieraan meegedaan. Iedereen heeft zijn punten gehaald. Dank aan de coachen Nanette en Amy

Morensio Peiter heeft zijn 350 punten gehaald en een trofee verdiend. Hij is dus klaar met de instap toernooien.

Instap judotoernooi dec. 2019

Bij het laatste instaptoernooi hebben 11 judoka`s van de Voltreffer deelgenomen. Zoals jullie zien zijn er weer verschillende diploma`s behaald. Goed om te zien dat er een goede inzet is getoond door onze jongste judoka`s. Dank aan Nanette, Amy en sjoerd voor het goede coachen en begeleiden.

30 November Frans Odijk Toernooi

Zaterdag 30 november Frans Odijk Toernooi.

Morensio Peiter ging als enige deelnemer van de Voltreffer de strijd aan in Wijk bij Duurstede. Onderleiding van coach Niels Verheijen pakte hij daar een mooie eerste plaats. Top Morensio

Open Twentse judokampioenschappen Dec. 2019

Fayth Baakker via TJU 3e 0p de open Twentse judokampioen schappen. Mooi resutaat, gefeliciteerd Fayth